Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo na D6

Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody. K události došlo v pátek 7. července letošního roku krátce po čtrnácté hodině na dálnici D6 na 134 kilometru poblíž Lokte ve směru z Karlových Varů do Sokolova. Policisté žádají řidiče nákladního automobilu a řidiče osobního automobilu značky Nissan, či případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Foto: Policie ČR

„Řidič osobního automobilu značky Volkswagen jel se svým vozidlem v levém jízdním pruhu, přičemž mu mělo vjet do jízdní dráhy z pravého pruhu dosud nezjištěné vozidlo, které mělo následně začít brzdit,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek. „Aby řidič osobního automobilu značky Volkswagen zabránil střetu, začal brzdit, strhnul řízení do levé strany, kde následně narazil do svodidel. Dosud nezjištěný řidič měl z místa odjet, aniž by splnil povinnosti účastníka dopravní nehody,“ sdělil s tím, že dopravní policisté šetřením zjistili, že v době, kdy došlo k dopravní nehodě, jelo v levém jízdním pruhu nákladní vozidlo žluté barvy a za ním osobní automobil značky Nissan X-Trail.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.