Pomozte při pátrání po sedmnáctiletém chlapci

Dobrá zpráva! Pohřešovaný chlapec byl v pořádku vypátrán. 

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 17letém chlapci, který je přibližně 185 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má krátké hnědé vlasy a zelené oči. Mladý muž odešel ve čtvrtek 15. června po hádce z domova. Do současné doby o sobě nedal  vědět. V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému chlapci volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

„Pohřešování chlapce oznámila jeho matka včerejšího dne, v neděli 18. června letošního roku, přičemž uvedla, že její syn odešel po hádce ve čtvrtek 15. června letošního roku kolem půl desáté hodině večerní ze svého bydliště,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „Do současné doby se nevrátil a nedal o sobě vědět. Mobilní telefon u sebe nemá. Při odchodu na sobě měl mít světlé tepláky, světle modrou mikinu a pánskou menší tašku přes rameno značky Nike. Pohřešovaný chlapec neužívá žádné léky a neměl by být v ohrožení života,“ doplnil.