Při nehodě osobního auta s nákladním došlo ke zranění řidičky

Při dopravní nehodě osobního a nákladního auta nedaleko Karlových Varů utrpěla šestadvacetiletá řidička zranění, se kterými byla převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Událost se stala v pátek 9. června po 18. hodině. Způsobená škoda na poškozených vozidlech byla předběžně odhadnuta na celkem 400 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Foto: Policie ČR

Na silnici I/6 u odbočky na Olšová Vrata k dopravní nehodě osobního a nákladního automobilu. „K té mělo dojít tak, že šestadvacetiletá řidička vozidla značky Škoda, jedoucí ve směru z Prahy do Karlových Varů, přibližně jeden kilometr před odbočkou na Olšová Vrata, se zřejmě plně nevěnovala řízení a vyjela s vozidlem vpravo mimo komunikaci. Následně měla přejet do protisměru, kde se střetla s vozidlem značky Iveco, které řídil třiapadesátiletý muž,“ sdělil policejní mluvčí Jan Bílek.

Foto: Policie ČR

Při dopravní nehodě utrpěla šestadvacetiletá řidička zranění, se kterými byla převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Po dopravní nehodě se řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem.