Máte dobrou fyzičku? Přijďte si ji vyzkoušet do sportovního areálu

Chceš se stát policistou, ale nevíš, zda zvládneš fyzické testy? V pátek 5. května od čtrnácti hodin se ve sportovním areálu na vrchu Háj v Aši uskuteční fyzické testy nanečisto. Zájemci si mohou vyzkoušet, zda mají fyzickou kondici pro přijetí do služebního poměru. Všichni, kteří se na fyzické testy dostaví, by sebou měli mít sportovní oblečení, sportovní obuv, pití a dobrou náladu.

Foto: Policie ČR

Termín: 5. května 2023

Čas konání: od 14:00 hodin

Místo konání: sportovní areál vrch Háj, U Rozhledny 2933, 352 01 Aš

Registrovat se můžete na emailové adrese krpk.nabor@pcr.cz nebo na telefonním čísle 731 682 191.

Proč se stát policistou? „Práce u Policie ČR je zajímavá a nabízí uplatnění v různých složkách. Pokud uvažujete o práci u policie, podívejte se na tyto webové stránky, kde se dozvíte vše o náboru, kontakty na personalisty, jaké jsou požadavky pro přijetí a co vše nabízíme. Konkrétní informace pro uchazeče naleznete ZDE. Můžete si zde prohlédnout ukázkové video konkrétních cviků, které obsahují fyzické testy a také si pročíst bodování jednotlivých cviků,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

„Nově nastupujícím policistům nabízíme benefity, jako například 110 000 korun náborový příspěvek, šest  týdnů dovolené, kratší délka základní doby služby (37,5 hod/týden), široké možnosti kariérního růstu a jistotu zvyšování služebního příjmu. Příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, příspěvek na dovolenou ve výši 13 000 korun, po patnácti letech služby má policista nárok na dvoutýdenní ozdravný pobyt a doživotní výsluhový příspěvek.