Pomozte při pátrání! Neznámý pachatel odcizil šperky s českými granáty

Pomozte při pátrání! Policisté pátrají po neznámém pachateli, který z vitríny u jednoho z mariánskolázeňských obchodů odcizil šperky s českými granáty. Událost se měla stát v noci z 30. na 31. března letošního roku. Policisté žádají případné svědky této události, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a událost tak mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Foto: Policie ČR

„Dosud neustanovený pachatel měl v noci z 30. do 31. března letošního roku v Mariánských Lázních v ulici Hlavní třída přistoupit k volně přístupné dřevěné a částečně vitríně na jedné z prodejen, která slouží k prezentaci šperků,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „Tu měl následně poškodit a odcizit z ní jedno plato s přibližně 70 kusy stříbrných prstenů se vsazenými českými granáty, čímž majiteli způsobil celkovou škodu téměř 80 tisíc korun,“ doplnil.

Jakékoliv další informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na obvodním oddělení v Mariánských Lázních, případně na kterémkoliv jiném obvodním oddělení.