Loketské Jazzové jaro se blíží

Loketské Jazzové jaro se blíží. Tradiční hudební akce, která byla založena již v roce 1981, se uskuteční 11. března od 18 hodin v kulturním domě Dvorana v Lokti. Zahrát přijede Brass Band Rakovník, Two Towers HULU jazz band a Petr Kroutil. Vystoupení každé kapely bude trvat 45 minut v době mezi 18 a 21 hodinou.

Ilustrační foto Pixabay

Na letošním ročníku loketské jazzové přehlídky vystoupí současné vynikající kapely tradičního jazzu z Prahy, jihu Čech a Rakovníka. Na co se tedy mohou posluchači těšit? Zazní ortodoxní dixieland, nebo-li neworleánský jazz, jak se hrával ve 20. a 30. letech v kolébce jazzu od Brass Band Rakovník. Na jazz a swing okořeněný špetkou muzikálu, šansonu a funky zve uskupení Two Towers HULU jazz band. Na koncertu přítomným představí Petr Kroutil nový hudební projekt, který je částečně založen na repertoáru jeho bigbandu Original Vintage Orchestra a zčásti i na autorské tvorbě ve swingovém duchu. Petr Kroutil & Pink Swing Praha.

Vstupenky je možné zakoupit osobně v infocentru Krajské knihovny Karlovy Vary , v infocentru MDK Sokolov, v chodovském infocentru nebo v Lokti v Městské knihovně Loket či přímo ve Dvoraně.

V předprodeji stojí vstupenky 270 korun, na místě 350 korun.