Sebral vše, co našel

Sebral vše, co našel. Například do areálu technických služeb na Sokolovsku se čtyřiačtyřicetiletý muž znovu vrátil. Svým jednáním způsobil škodu přibližně 30 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen.

Policisté z obvodního oddělení Horní Slavkov sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže čtyřiačtyřicetiletému muži z Karlovarska.

„Ten se měl od druhé poloviny ledna do první poloviny února letošního roku, během pouhých třinácti dní dopustit nejméně tří krádeží v jednom městě na Sokolovsku,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „V prvním případě měl čtyřiačtyřicetiletý muž vstoupit do jednoho z areálů technických služeb. Areál měl prohledat, přičemž si měl všimnout dvou kusů balení CW profilů a dvou kusů střešní lepenky, které odcizil a z místa odešel. O deset dní později se měl krátce po čtvrté hodině ranní znovu dostat do stejného areálu. Zaujmout ho měly opět dvě balení profilů, které odcizil. Ty měl následně odnést mimo areál,“ uvedl. Policisté při následném ohledání místa a blízkého okolí odcizené dvě balení profilů nalezli.

Poslední krádeže se měl muž dopustit v pátek 3. února letošního roku krátce před druhou hodinou ranní. „To měl vniknout do areálu jedné z prodejen. Tam si měl opět všimnout čtyř balení profilů, které odcizil. Odcizit měl ještě neoprofil nebo také 5 kusů rolí hydroizolačních pásů. Z místa měl poté odejít,“ upřesnil mluvčí.