Policisté pátrají po totožnosti čtyř osob z videozáznamu

Policisté pátrají po totožnosti čtyř osob z videozáznamu. Žádají také případné svědky, kteří osoby poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158.

Foto z videa Policie ČR

Podle policejního mluvčí Jana Bílka dosud neustavený pachatel měl v sobotu 12. listopadu loňského roku, krátce před patnáctou hodinnou odpolední, v jednom z restauračních zařízeních ve Františkových Lázních, odcizit volně pověšenou textilní tašku s finanční hotovostí, platební kartou, osobními doklady, klíčem od vozidla značky Toyota a fotoaparátem značky Sony. Tímto svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 50 tisíc korun.

Policisté z obvodního oddělní Františkovy Lázně ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. 

„V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po totožnosti čtyř osob, které se v době krádeže nacházely v restauračním zařízení. Žádáme osoby z videozáznamu, aby se obrátily přímo na policisty z Františkových Lázní na telefonním čísle 974372730 nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohly tak s objasněním případu,“ doplnil mluvčí.