Na chebských vánočních trzích bude znít o víkendu rock, pop i country

Na chebských vánočních trzích bude znít o víkendu hudba různých žánrů. Návštěvníci se mohou těšit v pátek 2. prosince od 17 hodin na AC/DC tribute. V sobotu 3. prosince si na své přijdou milovníci rocku i popu. Ve 14 hodin vystoupí Baba Hed – Rock Live z Mariánských Lázní, které v 16 hodin vystřídá Eliška Machačová známá jako Ella. V neděli 4. prosince od 14 hodin zazní slavné songy americké country v podání country Legends. V 16 hodin zahrají Barock s Adamem Malíkem.

Návštěvníci se také mohou těšit na prodejní stánky, Ježíškovu dílnu, kluziště, kulturní program nabízející nejrůznější hudební žánry, samozřejmě umělce nejen z našeho regionu, vystoupení škol a školek a další.

Provozní doba trhů – stánkový prodej

pondělí–pátek  12.00–20.00

sobota–neděle 11.00–20.00

Pátek 2. 12. –  17:00 Nejúspěšnější AC/DC tribute kapela v České republice, kritiky uznávaná jako jedna z nejlepších i v zahraničí.

Kapela působí na scéně od roku 2010 a ročně odehraje přes 100 koncertů v České republice, Slovensku, Polsku, Rakousku a Německu. Objevuje se také na pódiu s přední špičkou české hudební scény. Vystupuje během roku na velkých festivalech, městských slavnostech, firemních a soukromých akcích, ale i samostatných koncertech.

Sobota 3. 12. –  14:00 Rock Live z Mariánských Lázní – Rockové pecky, vlastní tvorba, coververze a převzaté skladby

Sobota 3. 12. – 16:00 Eliška Machačová známá jako Ella aktuálně vydala své druhé album s názvem „Nahá ve větru“, které pokřtila v říjnu 2019 ve vyprodané Malostranské besedě v Praze. V roce 2016 také vydala své první album s názvem „Někdy“. ČRO Hradec Králové a Pardubice hraje v rotaci její 2 singly Lásce se nebráním a Kouzelná zima.

Neděle 4. 12. –  14:00 Slavné songy legend americké country music i původní české country písně.

Johnny Cash Willie Nelson, Michal Tučný, Chuck Berry, Dean Martin, Glen Campbell, Merle Haggard, Dwight Yoakam, Bobby Bare.

Neděle 4. 12. –  16:00 Profesionální kytarista Adam Malík s akademickým hudebním vzděláním a klasický komorní orchestr z členů profesionálních brněnských těles v čele s koncertním mistrem Filharmonie Brno nabízejí lákavé spojení drsného zvuku elektrické kytary a libozvukem smyčců podpořených cembalem ve slavných skladbách barokních mistrů v čele s Antoniem Vivaldim a Johannem Sebastianem Bachem a rockových legend jakými byli QUEEN či AC/DC.