Na turnaj Českého poháru ve stolním hokeji stiga přijelo 50 hráčů z celé země

V sobotu 19.11. 2022 se v Chebu konal turnaj Českého poháru ve stolním hokeji STIGA. Na turnaj zavítalo 50 hráčů z České republiky. Z chebského klubu se zúčastnilo 17 hráčů. Potvrdilo se, že místní klub disponuje největší hráčskou základnou v tomto sportu v celé České republice.

Foto: Archiv klubu

Začátek turnaje byl slavnostní, kdy vystoupil člen MDO Cheb Tomáš Mirovský a zahrál několik na trubku.

Vítězství si nakonec odvezl Jiří Chylík ze Žabky Praha před Patrikem Petrem a Michalem Kobrlem z THC Elites. Čtvrtý byl Miroslav Černoch že Žabky.

Nejlépe z chebských si vedl Miloslav Kubica, který skončil na 11. místě. Jiří Vácha byl 15. a Stanislav Srba vybojoval 18. pozici. Další umístění chebských hráčů: Luboš Černý (24.).

Michal Mašika vyhrál finálovou skupinu B (celkově 25. místo), před Jiřím Kropáčkem (26.místo) a Romanem Hejdou (27.místo).

Skupinu C vyhrál Dan Hrachovec (39.) před Michalem Ouřadou (40.) a Mirkou Horákovou (41.). Ta se zároveň stala nejlepší ženou turnaje.

Chebský turnaj byl po pauze velmi dobře obsaz, hráči si ho velmi pochvalovali. Díky podpoře města Cheb a sponzorům jsme mohli všechny odměnit pěknými cenami.

Děkujeme za podporu městu Cheb, dále sponzorům MATE JEŘÁBY, DHL, HF Czechforge, Lagarde Spedition, MUDr. Jan Kropáček, Musil GASTRO, SPACE, Kalora, Party stany.

J. Kropáček