Také v neděli bude budou na kolonádě vonět dobroty

Jeden z největších Food festivalů v regionu je v plném proudu. Pokud někdo akci v Mariánských Lázních nestihl, bude mít šanci ještě v neděli 25. září v době od 10 do 18 hodin.

 „Na návštěvníky bude i v neděli čekat rozmanitá nabídka všech možných dobrot od pomalu pečených masových BBQ, přes vymazlené burgery i avokádové speciality,“ informovala organizátorka akce Andrea Sasková. K ochutnání budou také třeba lahůdky z vietnamské, mexické, tuniské, ale například i  francouzské kuchyně. „Také na vegetariány a vegany jsme mysleli, nejen pro ně bude nabídka dobrot jako třeba sladké speciality v podobě palačinek, koblížků, dortíků, zmrzliny, domácích nanuků a jiných lákadel. To vše můžete zapít vychlazeným pivem, úžasným vínem, domácí limonádou, výběrovou kávou…nebo jen tak posedět na baru u vychlazeného drinku,“ doplnila Andrea Sasková. . Organizátoři nezapomínají ani na to, že dobré jídlo se musí zapít dobrým nápojem. Na výběr budou různé druhy piva, vína i nealko.

Aby byl zážitek z akce dokonalý, uši návštěvníků potěší a boky rozvlní hned několik kapel různých žánrů. „V neděli si budou přítomní nejprve podupávat s kapelou Dry Band a v klidu je pak rozhodně nenechají balkánské rytmy v podání Balkan Party Band.