V neděli bourali motorkáři. Jednoho transportoval do nemocnice vrtulník, další nadýchal 2,28 promile

V neděli (26.6.) bourali motorkáři u Boče, Teplé i nedaleko Hranic. Jednoho transportoval do nemocnice vrtulník, další nadýchal 2,28 promile, třetí motocyklista odmítl dechovou zkoušku i lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu

Foto: Policie ČR

Dopravní nehoda v obci Boč

V nedělí 26. června letošního roku krátce před půl druhou hodinnou ranní došlo v obci Boč na Karlovarsku k dopravní nehodě motocyklu. „K té mělo dojít tak, že pětapadesátiletý řidič jedoucí ve směru z Chomutova směrem do Karlových Varů se zřejmě nevěnoval řízení, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde následně narazil do plotu, který poškodil,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. Řidič se následně podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,28 promile. Poté byl převezen k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu. Na místě byl řidiči zadržen řidičský průkaz a byla mu zakázána další jízda.

Předběžná škoda byla odhadnuta na 30 tisíc korun.

Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů.

Foto: Policie ČR

Dopravní nehoda u Teplé

„V neděli 26. června letošního roku krátce před sedmnáctou hodinnou došlo na pozemní komunikaci č. 198 u obce Teplá k dopravní nehodě motocyklu. K té mělo dojít tak, že sedmašedesátiletý muž jedoucí na motocyklu značky Suzuki směrem z obce Horní Kramolín do Teplé měl v levotočivé zatáčce vyjet mimo komunikaci, kde havaroval do pravého příkopu,“ uvedl mluvčí. Při dopravní nehodě muž utrpěl těžká zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice. „Sedmašedesátiletý řidič se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem,“ sdělil.

Škoda byla předběžně odhadnuta na 62 tisíc korun.

Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů.

Foto: Policie ČR

Dopravní nehoda u Hranic

V neděli 26. června letošního roku krátce po dvaadvacáté hodině došlo na pozemní komunikaci č. III/2171 u obce Hranice k dopravní nehodě motocyklu. „K té mělo dojít tak, že šestapadesátiletý řidič motocyklu značky Yamaha jedoucí ve směru od obce Hranice do obce Studánka. S motocyklem měl vyjet vpravo mimo komunikaci a narazit do svodidel,“ doplnil Jan Bílek s tím, že šestapadesátiletý řidič při dopravní nehodě utrpěl těžké zranění, se kterými byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice. Řidič byl policisty vyzván, aby se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, kterou odmítl. Následně odmítl také lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu. Muži byl na místě zadržen řidičský průkaz.

Škoda byla předběžně odhadnuta na 45 tisíc korun.

Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů.