Aktualizováno: Pohřešovaná dívka byla v pořádku vypátrána

Aktualizováno: Pohřešovaná dívka byla v pořádku vypátrána. Policisté děkují za spolupráci

Sokolovští policisté pátrají po pohřešované třináctileté dívce, která je přibližně 150 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má hnědé vlasy po ramena a hnědé oči. V případě jakýchkoliv informací k pohřešované dívce volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

„Pohřešování dívky oznámil její otec, který uvedl, že jeho dcera měla dnešního dne, tedy 1. dubna 2022, odjet za svým kamarádem,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „Ten následně uvedl, že spolu opravdu byli a to do přibližně 17. hodiny. Poté mu dívka měla sdělit, že jde na vlak, jelikož pojede k babičce, kam ovšem nedojela. Mobilní telefon má dívka u sebe, ale je vypnutý. Poslední lokalizace mobilního telefonu byla v Karlových Varech. Dívka na sobě má mít černou bundu, tmavé kalhoty a na nohou černobílé tenisky. Naposledy viděna byla dnes ve 14. hodin na Dolním nádraží v Karlových Varech. V minulosti byla dívka již jednou pohřešována. Dívka je zdravá a s ničím se neléčí,“ doplnil.

Další informace k pohřešované dívce naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).