Ohlédnutí: Před dvěma lety prošel Mariánskými Lázněmi 1. ročník Lázeňského masopustu

Ohlédnutí: Před dvěma lety  prošel Mariánskými Lázněmi 1. ročník Lázeňského masopustu. Pro návštěvníky byla přichystána pestrá nabídka masopustních dobrot. O hudbu se postaral folklórní soubor Marjánek.

Více fotografií z akce zde

Pro návštěvníky byla v městské tržnici přichystána pestrá nabídku stánků s tradičními zabijačkovými pochoutkami jako například pečené jaternice se zelím, zabijačková, nebo dršťková polévka, ale i grilovaná šunka od kosti, klobásy, langoše a další teplé občerstvení. Také sladkomilci si přišli na své. Přítomní si mohli pochutnat například na koláčích, štrúdlech, buchtách a teplých dezertech i vynikající kávě.

Autor videa: Milan Smejkal

„Ohlasy na 1. ročník Lázeňského masopustu jsou plné nadšení, že se něco krásného povedlo uspořádat nejen pro místní,“ uvedla tehdy pořadatelka Eva Koreisová. „Nikdo se mne neptal, zda se bude konat další ročník, ale zároveň o tom každý mluví s naprostou samozřejmostí, že ano. Já si příští masopust dokážu představit ještě originálnější a ještě poutavější. Jednu z největších radostí dne pro mne bylo třeba to, že po ránu dorazila do tržnice dodávka až z Podkrkonoší a její posádka začala stavět úžasný starodávný kolotoč na kliku a malovanou střelnici k tomu,“ informovala.

Více fotografií z akce zde