Když spala, mlátil ji pěstí. Pak ještě ohrožoval nožem

Probuzení, které by si nikdo nepřál, zažila sedmadvacetiletá žena v jednom ze sokolovských bytů. Když spala, přišel za ní sedmatřicetiletý muž a začal jí mlátit. Aby toho nebylo málo, ohrožoval ji nožem.  Muž si již převzal od policistů sdělení podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a nebezpečné vyhrožování.

Ilustrační foto

„Takového jednání se měl obviněný muž dopustit v polovině června letošního roku v brzkých ranních hodinách v sokolovském bytě, který obývá s poškozenou 27letou ženou,“ informovala policejní mluvčí Zuzana Týřová. „Za tou měl přijít do ložnice v době, kdy spala a několikrát jí udeřit do obličeje. Poškozená po probuzení měla utéct do jiné místnosti, ale obviněný muž jí pronásledoval a při tom jí měl slovně vyhrožovat vulgárními nadávkami. Následně měl ze zásuvky kuchyňské linky vyndat nůž, kterým mířil na poškozenou ženu a při tom jí opět vyhrožovat, tentokrát ublížením a dokonce i smrtí,“ upřesnila.

Poškozené ženě se naštěstí podařilo z bytu vyběhnout ven. Obviněný jí však napadením způsobil zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici. V případě prokázání viny mu tak může hrozit až tříletý trest odnětí svobody.