V koupelně chtěl šmírovat mladou ženu

Chtěl šmírovat mladou ženu. Do koupelny jí nainstaloval kameru, kterou natočil na sprchový kout. A už jen vyčkával.  Jeho záměr mu naštěstí nevyšel, žena si zařízení včas všimla. Teď hrozí jednapadesátiletému muži  až dva roky za mřížemi.

Karlovarští policisté sdělili podezření ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a poškození cizích práv jednapadesátiletému muži z Mariánských Lázní.

Podle policejního mluvčí Jakuba Kopřivy měl podezřelý mít jako zaměstnanec jednoho z hotelů v Karlových Varech pomocí univerzální karty, která mu byla svěřena, přístup do hotelových pokojů. A právě toho měl využít.

„V úterý 20. května letošního roku měl v odpoledních hodinách bez svolení vniknout do pokoje čtyřiadvacetileté cizinky, taktéž zaměstnankyně hotelového zařízení, která pokoj dlouhodobě užívala pro svou potřebu. Následně měl v koupelně za účelem pořízení nahrávek nainstalovat mini kameru směřující na sprchový kout a poté z pokoje odejít. Cizinka si ovšem nainstalovaného nahrávacího zařízení při manipulaci s ručníky všimla,“ uvedl mluvčí.