Městská policie informuje: Otevřená provozovna, sprejeři i zdravotní pomoc

Chebští městští policisté se o víkendu zaměřili na veřejný pořádek a dodržování platných mimořádných opatření. Zasahovali u potyčky, v otevřené provozovně, zadrželi sprejery a poskytli zdravotní pomoc.

V nočních hodinách byla zjištěna otevřená provozovna, kdy uvnitř seděli hosté a konzumovali alkoholické nápoje. Po ukončení úkonů týkající se porušení platných opatření byly všechny přestupky, jak fyzických, tak právnických osob oznámeny správním orgánům.

K potyčce větší skupiny osob v nočních hodinách vyjížděly hlídky městské policie včetně psovoda se služebním psem na Švédský Vrch. Událost byla vyřešena a ukončena ve spolupráci s Policií ČR.

Při probíhající akci se podařilo zadržet tři sprejery, kteří svým konáním poškozovali majetek města. Osoby byly po zajištění předány Policii ČR  k dalším úkonům pro podezření z trestného činu poškození cizí věci „sprejerství“.

-Dále hlídka spatřila starší ženu, která seděla na chodníku. Žena sdělila, že se jí zamotala hlava a upadla na zem. Strážníci ihned na místo přivolali rychlou záchrannou službu a ženu, která neměla žádné viditelné zranění, posadili do služebního vozidla, kde kontrolovali její zdravotní stav. Zdravotníci u ženy po ošetření neshledali nutnost hospitalizace, a proto byla strážníky odvedena domů.

Bc. Pavel Janošťák ředitel Městské policie Cheb