Podle aktuálních vládních opatření dochází k uzavření restaurací až do 1. listopadu. Proto někteří provozovatelé začali poskytovat jídlo s sebou nebo pokrmy rozvážejí. V Ašském Bar&BBQ V Sadu otevřeli pro zákazníky výdejové okénko. Nabízí speciální burgery – včetně těch s trhaným masem.
Foto: Archiv firmy
„Až skončí tohle mimořádné máme v plánu další novinky,“ uvedl Václav Ponikelský. „Rádi bychom stálé menu na víkendy obohatili o dalšího speciálního burgera a jednu až dvě klasické grilovačky. Například žebra s pikantními fazolemi, kuřecí křídla se zeleninovým salátem, jehněčí nebo vepřová kolena, steaky, ryby – nápadů máme už teď spoustu,“ doplnil.
V aktuální nabídce najdou zákazníci například čtyři druhy burgerů – americká klasika, cibulový s modrým sýrem, italský s bazalkovým pestem a parmezánem nebo španělský se sušenou šunkou, sýrem manchego a mojo rojo. Na výběr bude také burger s trhaným masem , burger s grilovanými krevetami nebo burger s grilovaným sýrem. Vše za 160 korun.
S sebou si nohou zájemci vzít PETku Krušnohora 12% nebo Summer Ale10% na spláchnutí mastnoty.
Objednávky je možné volat na číslo 910 120 614.
Otevřeno od pondělí do pátku od 15 do 20 hodin. V sobotu a neděli otevíráme ve 12 a končíme ve 20 hodin.
Vytvořeno ve spolupráci s webovou stránkou spojeniasakovi.cz