Pomoc restauratérům: Bagel Lounge Cheb nabízí zvýhodněná menu. Jídla rozváží a funguje i výdejové okénko

Podle aktuálních vládních opatření dochází k uzavření restaurací až do 1. listopadu. Proto někteří provozovatelé začali poskytovat jídlo s sebou nebo pokrmy sami rozvážejí. Stejně tak zareagovala nově otevřená restaurace Bagel Lounge. Od středy 14. října si budou moci zájemci objednat zvýhodněná menu nebo si přijít například pro bagely podle receptury známého šéfkuchaře Radka Kašpárka. výdejovému okénku.

Foto z otevírání restaurace

„Náš tým aktuální situace určitě stmelila dohromady, byli jsme nuceni předělat celý náš zaběhnutý systém a vytvořit nový – například rozvoz jídla přímo přes nás,“ uvedla PR manažerka komunikace sítě Bagel Lounge Kristina Gabalcová.

Co aktuálně zákazníkům nabízíte? „Nabízíme zvýhodněná menu, například Bagel box za 299 korun  pro dvě osoby, který obsahuje Bacon and cheese bagel, Caesar bagel, 2x hranolky, 2 omáčky a 2 coly, nebo naše „Super Comba“ ty jsou ve variantě jak pro vegany, tak pro milovníky masa, vybere si každý. Také jsme nově zavedli náš rozvoz jídla a chystáme malou pátrací akci po našem městě – „hledání pokladu“ lidé tak budou moct najít žetony a za ty si objednat například bagely, kávu či dezert bezplatně. Snažíme se tuto situaci pojmout pozitivně a hravě, když už nám nic jiného nezbývá,“ vysvětlila Kristina Gabalová.

 Zákazníci si mohou objednat jídla, jak  našem instagramu: @bagellounge_cheb , na Facebooku: Bagel Lounge Cheb nebo na telefonním čísl : +420 774 145 750, fungujeme též na whatsappu