Kriminalisté hledají svědky tragické nehody

Kriminalisté hledají svědky tragické nehody. Ve středu dne 30. září 2020 kolem 20.50 hodin došlo na silnici č. I/21 ve směru od Chebu na Aš před křižovatkou u obce Františkovy Lázně – Aleje k tragické dopravní nehodě.

„S třiasedmdesátiletým chodcem se zde srazilo osobní vozidlo Mercedes, které řídil jednadvacetiletý řidič. Při dopravní nehodě chodec utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ informovala policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Po dobu vyšetřování dopravní nehody byla silnice uzavřena a objízdná trasa byla stanovena přes Sřížov a Františkovy Lázně.

Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou v šetření kriminalistů.

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích této tragické dopravní nehody a žádají případné svědky, aby volali bezplatnou telefonní linku 158. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je možné také sdělit na kterémkoliv obvodním oddělení policie.

„Dle dosud zjištěných informací mělo v době dopravní nehody místem projíždět několik nezjištěných vozidel. Kriminalisté žádají i řidiče těchto vozidel, aby se přihlásili a pomohli tak svými informacemi při vyšetřování,“ doplnila mluvčí.