Žena se změnila v bojovnou Amazonku. Barman to odnesl těžkým zraněním

Jako bojovná Amazonka si počínala mladá žena v jednom z chebských barů. Poté, když se její příbuzný pohádal s několika hosty, vzala sklenici, kterou hodila po obsluze. Trefila se přesně do obličeje mladého barmana, kterému tím způsobila vážné zranění. Za to hrozí ženě až desetiletý pobyt za mřížemi.

„První březnový den tohoto roku měla čtyřiadvacetiletá žena navštívit restaurační zařízení v Chebu,“ uvedl Jakub Kopřiva. „Nejdříve měla popíjet alkoholické nápoje a kolem páté hodiny ranní měla přijít k baru, kde měl její příbuzný slovní rozepři s několika muži. Do konfliktu se měla žena zapojit a po chvíli měla uchopit skleničku na whiskey a z necelých dvou metrů jí hodit po teprve osmnáctiletém zaměstnanci baru. Toho měla skleničkou zasáhnout do oblasti hlavy a způsobit mu tím vážné zranění v obličeji, které si vyžádalo ošetření a následnou hospitalizaci v nemocnici,“ upřesnil.

 Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiadvacetileté ženy z Chebu, kterou obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví.