Policisté řešili dva případy výtržnictví. Před barem a na nádraží

Dva případy výtržnictví řešili v uplynulých dnech chebští policisté. Vyjížděli k napadení před barem i na nádraží. Po provedených úkonech oběma mužům sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Dvaatřicetiletému muži, který útočil před barem, bylo navíc sděleno podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví.

„K incidentu před jedním z barů v Chebu mělo dojít na začátku července. Dvaatřicetiletý muž měl mít v pozdních nočních hodinách slovní rozepři s dalším návštěvníkem baru, kterého o několik minut později potkal před vchodem do objektu. Klečícího muže měl několikrát udeřit pěstí do obličeje a způsobit mu zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Další případ výtržnictví řešili policisté na vlakovém nádraží v Chebu. „Na začátku srpna letošního roku měl být sedmadvacetiletý muž ze Sokolova společně se svojí bývalou sedmatřicetiletou přítelkyní právě na vlakovém nádraží. V poledních hodinách se měla dvojice pohádat a po výměně názorů měl muž ženu fyzicky napadnout. Tu měl před několika dalšími lidmi udeřit pěstí do oblasti hlavy a poté ji kopnout do nohy,“ informoval mluvčí. Po tomto incidentu přivolaná policejní hlídka muže zajistila a převezla na obvodní oddělení.

Sedmadvacetiletému muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky. Dvaatřicetiletému muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na roky tři.