Gurmáni se sejdou na gastrofestivalu

Chuťové pohárky všech milovníků jídla si přijdou na své. Přichystám je gastrofestival  Wine & FreshFood, který se uskuteční o víkendu víkendu 22.- 23. června na chebské Krajince.

Přichystány budou netradiční jídla – například arménské, indické, italské, vietnamské, ale i moderní české kuchyně. V nabídce gastro stánků budou také pochoutky na grilu, bagely, flammkuchen, domácí dortíky a buchty, italská zmrzlina a samozřejmě mnoho dobrot pro děti. Z nápojů se mohou návštěvníci  těšit na festivalovou kávu z domácí pražírny, dále třeba na speciální nápoj z houby kombuchy s léčivými účinky i na různé druhy vín. Kromě moravských nebudou chybět ani vína z Itálie či Jihoafrické republiky, přičemž zajímavé jistě bude dozvědět se o jejich správném párování s nabízenými pokrmy.

Na pódiu vystoupí chebské kapely Schmetterling, Radiomaják, Harry Mähren (pokračovatelé kultovního One Night Bandu), dále pražská skupina Top Dream Company, 9. planeta a stále populárnější zpěvák Vojta D. Organizátoři slibují i řadu dalších doprovodných atrakcí, např. shisha lounge, Barber shop, dětský koutek, atd. Pro děti bude připraveno malování na obličej a tetování, přičemž v pozdějších večerních hodinách mohou tyto služby využít i dospělí.

Sobota: 12:00 – 22:00, Neděle: 12:00 – 20:00

Vstupné na akci zdarma. 

Vystoupení kapel:
Sobota:

14:00 Schmeterling
16:30 Top Dream Company
19:00 Harry Mähren

Neděle:

14:00 Vojta D
16:00 Radio Maják
18:00 9. planeta