V obchodě se oblékl, ale nezaplatil – video

Vybral si v jedné z  prodejen v Karlových Varech oblečení, ve kterém z obchodu odešel. Problém byl v tom, že nezaplatil. Teď po něm pátrají karlovarští policisté. V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

„Neznámý muž měl v neděli 24. března v době krátce po deváté hodině přijít do karlovarského obchodního domu, konkrétně do prodejny s oděvy,“ uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová. „Zde měl ze stojanů s vystaveným zbožím odebrat různé kusy oblečení, které si vzal s sebou do zkušebních kabinek. Zde si ho oblékl na sebe a poté aniž by zaplatil, odešel v odcizeném zboží z prodejny pryč. Společnosti způsobil škodu přesahující pět tisíc korun,“ informovala.

Dle kamerového záznamu se jednalo o muže ve věku kolem 30 let, hubené vysoké postavy. Do prodejny přišel v tento den oblečen do černých tenisek, černých tepláků, modré mikiny a na hlavě měl černou zimní čepici. V prodejně se převlékl do černých tenisek s bílou podrážkou, šedých kalhot, žluté bundy, černé kšiltovky a batohu, do kterého si vložil své původní oblečení, ve kterém do prodejny přišel. V převlékací kabince zanechal své obnošené tenisky černé barvy zn. Adidas.