Kdo uvaří nejlepší kotlíkový guláš? To zjistí návštěvníci v Nebanicích

Souboj ve vaření kotlíkového guláše se uskuteční v Nebanicích. Akce s názvem Nebanický gulášo – fest se mohou zúčastnit tříčlenné týmy složené z profesionálů i amatérů. Porota a návštěvníci budou hodnotit nejlépe vydařený guláš. Soutěž ve vaření tradiční dobroty se uskuteční v sobotu 27. dubna od 10 do 23.59 hodin na fotbalovém hřišti.

Foto: Archiv organizátorů

V 15 hodin rozhodne o vítězi porota, do které usedne například spisovatel a scénárista Miroslav Adamec nebo herec, dabér a moderátor Jiří Werich Petrášek.

Po celou akci bude návštěvníky provázet spousta hudby a také kapela. Také děti si na akci přijdou na své v zábavném programu. Chybět nebude třeba Kulinářská show klauna Šáši, Bumper Ball se zážitkovou akcí, vystoupí kreslíři, bude malování na obličej a mnoho dalšího.

Návštěvníci nejenže se dobře najedí, ale také si mohou nakoupit rukodělné výrobky a zboží od výrobců z celé ČR, protože součástí této akce bude také jarmark s výrobky a různými druhy pochutin. Ve večerních hodinách je připravena DJ produkce ve stylu 80. a 90. let.