Domácí si připisují další výhru

O víkendu sehráli chebští hokejisté zápas 6. kola hokejové ligy. Proti nim se postavili hráči HC Mariánské Lázně. HC Stadion Cheb opět dokázal svou připravenost a odhodlanost a utkání skončilo výhrou 6:5.

Hokej 1 Hlavní fotoVíce fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4762091

Zápas začal pro domácí dobře, naskytlo se i spoustu střeleckých šancí, které bohužel skončily neproměněné. Nakonec se jako první prosadili hosté, a to hned dvěma brankami. Domácí náskok snížili, ale Mariánské Lázně stihly ještě vstřelit další gól, a tak první třetina končila za stavu 1:3.

Druhá třetina už ovšem byla ve znamení hráčů Chebu, kteří dokázali zápas otočit, a tak i díky povzbuzování domácích fanoušků se odcházelo do kabin za stavu 5:4.

Ve třetí třetině se utkání přiostřilo a došlo na několik vyloučení na domácí straně. Ale i přes časté oslabení, jsme dokázali gólovou převahu udržet a zápas nakonec skončil další výhrou Chebu.

Fanoušci opět ukázali, co dokáže s hráči domácí prostředí a fanouškovská základna. Děkujeme, že jste s námi.

hokej 1aVíce fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4762091

HC Stadion Cheb      6 :5           HC Mariánské Lázně

                             (1:3,4:1,1:1)

 Branky:
16. Bečvář (Jäger)
28. Maydl (Novotný,Truhlář), 
32. Šafařík (Sůs,Račanský), 
34. Novotný (Truhlář), 
37. Bečvář (Novotný), 
47. Hlavatý (Novotný,Pokuta)

Sestava domácích:

Brankáři: Pokuta

Obránci:  Kalla sen.,Vápeník, Truhlář,Jager,Kalla jun.,Stynkler ml.

Útočníci:  Sůs,Račanský, Šafařík, Maydl, Novotný,Bečvář,Stynkler st.,Hlavatý, Krutina,Moucha

Trenér Chebu nám k zápasu poskytl pár slov: „Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, měli jsme dobrý pohyb a vytvářeli jsme si spoustu šancí ke vstřelení gólu. Bohužel jsme se nedokázali střelecky prosadit a tak přišel trest, kdy nám hosté ze dvou brejků vstřelili 2 góly. Po našem snížení na 1:2 se hosté prosadili důrazem u nás v obraném pásmu, a tak se šlo do kabin za stavu 1:3. O přestávce jsme na hráče apelovali, ať jsou trpěliví a naší nátlakovou hrou soupeře zatlačíme do jejich obraného pásma. To hráči splnili a skóre utkání jsme během druhé třetiny otočili ve svůj prospěch na 5:4. Třetí třetina se nesla v duchu našich vyloučení a vzhledem k tomu, že jsme jí odehráli ve 3 nebo ve 4 hráčích v poli, si získaných bodů nesmírně vážíme a ceníme. Mužstvo ukázalo dobrý charakter, ubránili jsme spoustu oslabení a dokázali otočit nepříznivý vývoj utkání, za což jim patří velká pochvala“.

Cheb má nyní na kontě 5 výher a jen jednu prohru a drží se stále na druhém místě tabulky. Další utkání se odehraje tento pátek 9. listopadu proti TJ Apollo Kaznějov. Utkání začne v 19 hodin na domácím ledě. Vstupné 30 korun.

ADELLE

Hokej 2Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4762091