Hrad Seeberg hostil Festival vínaHrad Seeberg hostil Festival vína

Na své si přišli o uplynulém víkendu všichni milovníci vína. Seeberg hostil již IV. ročník Festivalu vína. Návštěvníci mohli ochutnat a nakoupit z pestré nabídky tuzemských i zahraničních vinařů. K dobrému pití nechyběla ani stylová hudba a kulinářské speciality.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4647018Hrad Seeberg hostil Festival vína

Pro přítomné byl přichystaný také řemeslný trh. Zájemci mohli nahlédnout pod ruce například chebským paličkářkám, brusiči skla nebo sedláři. Děti si mohly vyzkoušet svoji šikovnost ve výtvarných dílnách pod vedením Hanky Kertisové a Moniky Bartošové, kde si mohly vytvořit třeba jednoduchou dekoraci.

„Tisícovka návštěvníků mohla ochutnat vína třinácti tuzemských vinařů a dovozců vín světových značek, ochutnat kulinářské speciality včetně populárního hasičského guláše,“ uvedla kastelánka hradu Hana Cestrová. „Velký úspěch zaznamenala kavárna a cukrárna v hradním příkopu. Pro naše nejmenší návštěvníky byly připraveny výtvarné dílny a herna. Příjemnou atmosféru akce podpořila country a bluegrassová kapela Kupa a již tradičně Cimbálová muzika Antonína Stehlíka z Nového Šaldorfu,“ doplnila.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4647018Hrad Seeberg hostil Festival vína