Kriminalisté překazili dealerovi obchod. Doma měl extázi, LSD, heroin i kokain

Trestní stíhání si „vykoledoval“ třiačtyřicetiletý muž, který prodával marihuanu a pervitin. Domovní prohlídka u něj doma odhalila další překvapení. Kriminalisté tam objevili také LSD, kokain i heroin. Teď už sedí ve vazbě a hrozí mu až deset let ve vězení.Drogy Karlovarsko

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiačtyřicetiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

„Při velmi pečlivé práci kriminalisté z Karlových Varů zjistili, že muž měl v průběhu pěti až šesti měsíců v průběhu roku 2017 prodat nejméně v pěti případech drogu marihuanu, a to v celkovém množství nejméně 200 gramů,“ vysvětlil policejní mluvčí Michal Žáček. „To ale ze strany třiačtyřicetiletého muže nebylo vše. V září 2017 měl totiž v Bečově nad Teplou prodávat další drogu, tentokrát pervitin. Za prodej přes 80 gramů této návykové látky měl utržit přes 60 tisíc korun. Muž, jenž drogu koupil, si ji však příliš dlouho neužil. O pár dní později ji totiž kriminalisté zajistili při domovní prohlídce,“ informoval.

Další drogy se u zmíněného muže podařilo policistům zajistit v březnu letošního roku. Hlídka Dopravního inspektorátu Karlovy Vary zastavila jeho auto a při silniční kontrole bylo ve vozidle nalezeno téměř 650 gramů marihuany.

„Kriminalisté pak v tomto měsíci po shromáždění důkazů provedli domovní prohlídku u uvedeného třiačtyřicetiletého muže. Kromě 1 kilogramu marihuany byly v bytě, který obýval, zajištěny ještě další drogy a to konkrétně heroin, kokain, LSD, extáze a ketami,“ doplnil mluvčí.