Policisté hledají svědky dopravní nehody

Policisté hledají svědky únorové nehody v Chebu. K události mělo dojít tak, že řidič autobusu prudce zabrzdil před chodcem, který náhle vběhl do silnice, a tím došlo ke zranění jednoho z cestujících.Nehoda autobus Cheb

„Chebští dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo ve středu 28. února 2018 kolem 15:50 hodin v Chebu na mostě přes řeku Ohři na ulici Kamenná,“ uvedla Zuzana Týřová, policejní mluvčí. „Zde měl dosud nezjištěný chodec oblečený do červené zimní bundy vběhnout náhle do vozovky před autobus MHD Cheb linky č. 3. Řidič autobusu ve snaze zabránit střetu s chodcem prudce zabrzdil, přičemž došlo ke zranění cestujícího v autobuse. Chodec poté odběhl směrem do ulice Koželužská,“ doplnila.

Policisté proto žádají cestující z uvedeného autobusu a dále řidiče motorových vozidel a chodce, kteří se uvedený den a v uvedenou dobu nacházeli v blízkosti dopravní nehody a mohli by tak poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti chodce, aby se přihlásili na Dopravním inspektorátu v Chebu, Valdštejnova 2 nebo na telefonním čísle 158.