Zpěvák Hynek Tomm míří do Aše

Úspěšný zpěvák, který má za sebou například účinkování v Hudebním divadle Karlín, se chystá do Aše. Jeho jméno je Hynek Tomm a je to chebský rodák. Jako dítě chodil v Aši k profesorce Janě Žofákové do základní umělecké školy do oboru zpěv. Následně chodil do Základní umělecké školy v Chebu. Zvítězil tehdy v sólovém zpěvu v kategorii do 15 let za Cheb v celostátním kole, poté vystudoval na konzervatoři zpěv.Hynek Tom

Od té doby prošel například Divadlem Josefa Kajetána Tyla anebo divadlem Semafor. Objevil se také v muzikálu Hair, v jedné z hlavních rolí Kladiva na čarodějnice s Markem Dobrodinským a v muzikálu Zmrzlinka Michala Davida.

V Aši veřejnosti zazpívá největší hity své kariéry. Doplní ho báječná česká herečka Uršula Kluková, která všem přítomným poví příhody ze svého hereckého života.

„Základem mého vystoupení budou písničky a smích. Moc si přeji, aby se diváci dobře bavili. V ašském kulturním domě LaRitma vystoupím v pátek 13. října od 19. hodin. Ano je to 13 a v pátek, ale nevěřím na nešťastné číslo 13. V Aši jsem totiž chodil několik let k Janě Žofákové na solový zpěv do hudební školy,“ řekl zpěvák.

Zpěvák se mimo koncert v Aši chystá i na svůj galakoncert v pražském divadle ABC. Tam se objeví v neděli 15. října. Galakoncert začíná od 18 hodin. Doprovázet ho bude Golden Big Band Praque Petra Soviče, moderovat bude Petr Jančařík.

V divadle se představí i hosté jako je Felix Slováček, Bohuš Matuš, Valérie Zawadská, Míša Dolinová, Miriam Kantorková, Zbyněk Drda, Ellen Lenská a další.

„Na galakoncertě uslyšíte v nových aranžích nejenom můj vlastní repertoár, ale zazní i známé hity z projektu Canta italiano. Od kantilény se dostaneme přes šanson, swing, pop-rock až k vážné hudbě a chybět nebudou ani zajímavé duety,“ dodal Hynek Tomm.

VID