Mladík zkopal svoji bývalou přítelkyni

Zlost zřejmě zatemnila mozek jednadvacetiletému muži z Chebu, který svoji bývalou přítelkyni napadl tak surově, že musela být ošetřená v nemocnici. Aby si nemohla zavolat pomoc, rozbil jí ještě telefon. Násilník může o svém činu přemýšlet v policejní cele, kde čeká na soudní řízení. V případě odsouzení si může vyslechnout agresor rozsudek až deset let za mřížemi.Policie-maláIMG_8874

Chebští kriminalisté sdělili teprve jednadvacetiletému muži z Chebu obvinění ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví, dále pak z přečinů výtržnictví a vydírání.

Případ se stal v sobotu 27. května kolem 9. hodiny ráno v chebské Joštově ulici. Muž měl na volném prostranství před domem fyzicky napadnout svoji bývalou přítelkyni. Dívka odmítla nastoupit s mužem do vozidla, ten ji měl kopnout do nohy, přičemž žena neudržela stabilitu a upadla na zem,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová. „Agresivní muž v útoku pokračoval a kopal ji do různých částí těla i přesto, že dívka ležela na zemi a nemohla se bránit,“ informovala.
Dle lékařské zprávy utrpěla poškozená různé zranění po těle včetně zlomeniny ruky. Předpokládaná doba léčení byla stanovena na dva měsíce. Muž poškozené navíc poničil mobilní telefon, aby si nemohla zavolat pomoc.

„Tomuto incidentu předcházelo vyhrožování, a to v době od března do dubna letošního roku. Obviněný měl opakovaně poškozené vyhrožovat zveřejněním fotografií, které pořídil bez jejího vědomí nebo souhlasu v jejich společném bytě. Důvodem bylo, aby poškozená nepodala na Městský úřad v Chebu návrh na projednání přestupku proti občanskému soužití,“ doplnila mluvčí.