Nedal si pokoj a opět kradl. Skončil ve věznici

Nenapravitelný je nejspíš devatenáctiletý muž z Chebu. V úterý ho policie zadržela krátce po tom, co okradl nezletilou dívku ve vlaku. Dobrotu nesekal ani dva dny. Ve čtvrtek okradl na nádraží pětasedmdesátiletého cizince. Zloděj už sedí ve vazbě a v případě odsouzení mu hrozí až dva roky za mřížemi.Policie-maláIMG_8874

O minulém případu více zde: http://zivechebsko.cz/2017/05/25/ve-vlaku-okradl-cestujici-policiste-ho-behem-chvile-vypatrali/

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání 19letého muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání pokračujícího přečinu krádež.

„Té se měl dopustit ve čtvrtek 25. května v době okolo 10.30 hodin v Chebu na nádraží. Zde přistoupil zezadu k pětasedmdesátiletému cizinci, který si prohlížel ve svém mobilním telefonu právě pořízené fotografie. Obviněný muž cizinci mobilní telefon vytrhl z ruky a z místa utekl. Mobilní telefon později téhož dne prodal a peníze použil pro vlastní potřebu,“ informovala Kateřina Krejčí, policejní mluvčí.

Poškozený muž policejní hlídce uvedl popis muže, který ho okradl. Dle osobní a místní znalosti měli policisté podezření na osobu, která se na nádraží pohybuje a obdobné trestné činnosti se dopouští. Policisté ihned provedli šetření v přilehlých ulicích, hernách a barech.  Podezřelého muže vypátrali a zadrželi. Dokonce se policistům podařilo i zjistit, kde se nachází odcizený mobilní telefon. Ten poté vrátili zpět jeho majiteli.