Oloupil a napadl muže o berlích

Pořádně otrlý je třiatřicetiletý muž z Chebu. Nestyděl se okrást a napadnout o devět let mladšího muže, který se pohybuje o  francouzských holích. V páchání trestné činnosti není zloděj žádným nováčkem. V minulosti byl již sedmkrát soudně trestán v ČR a několikrát dokonce i v SRN. Policie-ill-malé-na-web

Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Státní zástupce návrh akceptoval. Během dnešního dne bude probíhat řízení o vazbě. Od soudu si v případě odsouzení může odnést agresor až deset let za mřížemi.

Chebští kriminalisté již zahájili trestní stíhání třiatřicetiletého muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež.

„Té se měl obviněný muž dopustit na začátku dubna kolem poledne v Chebu na vlakovém nádraží. Zde si nejprve čtyřiadvacetiletý muž, který po úraze chodí o francouzských holích, zakoupil v hale lístek a šel na nástupiště, ze kterého mu odjížděl vlak,“ informovala Kateřina Krejčí, policejní mluvčí. „V podchodu ho měl fyzicky napadnout obviněný, který ho chytil pod krkem, udeřil rukou do obličeje a z kapsy kalhot mu odcizil mobilní telefon. Poté z místa odešel. Dle odborného vyjádření způsobil odcizením mobilního telefonu škodu téměř 16 tisíc korun,“ doplnila.