V hospici pomohou navrhnout parte

V Hospici Sv. Jiří pomohou pozůstalým navrhnout osobnější parte než z běžných pohřebních služeb. Pozůstalí se totiž mohou podílet na tom, jak bude parte vypadat, konkrétně si mohou zadat vlastní text, verš, vybrat fotografii.

Hospic sv. Jiří
Hospic sv. Jiří

 

„Parte dle Vašich představ můžete navrhnout díky společnosti Parteo s.r.o., která se zabývá vývojem, výrobou a distribucí smutečních tiskovin a novými možnostmi smuteční komunikace. Je svého druhu první a jediná v České republice, která se specializuje na smuteční komunikaci a přináší svým zákazníkům unikátní a ucelenou službu,“ uvedla Soňa Škvareninová, sociální pracovnice Hospice Sv. Jiří.

Navrhnout parte pomůže sociální pracovnice hospice, se kterou se mohou zájemci domluvit na schůzce po telefonické domluvě na tel: 739 341 089 nebo po emailové domluvě poradna@hospiccheb.cz.

Společnost Parteo poskytla Hospici Sv. Jiří grafický program, díky kterému je sociální pracovnice nápomocná pozůstalým při tvorbě parte. „Už nemusíte spěchat s návrhem parte v pohřební službě, už si nemusíte vybírat jen z pár vzorů černobílých zaběhlých návrhů parte. Parte pro Vaše blízké může vypadat důstojněji a může být mnohem osobnější,“ dodala sociální pracovnice.

Parte a smuteční tiskoviny se stávají součástí rodinných archivů. Jsou jednou z mála vzpomínek, které po posledním rozloučení zůstávají uchovány mezi rodinou a blízkými. Proto jim Parteo věnuje náležitou pozornost. Parte z kolekce Parteo svou kvalitou pomáhají informovat o odchodu blízké a milované osoby s důstojností a úctou, která odpovídá významu této události.parte