Na Chebsku se bouralo

Dvě řidičky nezvládly v neděli svá auta. První z nehod se stala hned ráno poblíž Chebu. O několik hodin později vyjížděli policisté ke druhé nehodě, která se stala nedaleko Sklářů. Ani u jedné z řidiček za nehodou nestál alkohol.

„Šestatřicetiletá řidička zřejmě nezvládla řízení a s vozidlem vyjela vpravo mimo vozovku. Zde narazila do betonové propusti a dopravní značky, což mělo za následek převrácení vozidla na střechu,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 360 tisíc korun.

V neděli večer havarovala se svým autem i jednadvacetiletá řidička mezi obcí Skláře a Planou. „Na přímém úseku vjela s vozidlem na pravou krajnici, poté vyjela vpravo mimo vozovku, kdy se vozidlo přetočilo přes střechu a následně zůstalo ležet na levém boku. Při dopravní nehodě utrpěla řidička zranění a následně byla převezena vozidlem RZS do nemocnice,“ dodala mluvčí. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 40 tisíc korun. Dopravní nehoda je nadále v šetření.