Art Centrum Galerie 4 připravilo koncert a tvořivé dílny

Na páteční večer si připravila Galerie 4 pro posluchače recitál Báry Zmekové. Na sobotu  je pro zájemce připravená výtvarná dílna pro děti a mládež. Dospělí si mohou vychutnat občerstvení v kavárně, děti si budou hrát a tvořit z připravených materiálů.

Na dnešním večerním koncertu uslyší příchozí francouzské chansony i jazzové skladby, které zazpívá i zahraje Bára Zmeková. pozv_Bára_ZmekováAkce se uskuteční v pátek 11. března v 19. hodin v Art Centru Galerie 4 na Františkánském náměstí v Chebu. Organizátoři doporučují rezervaci míst na tel: 354422838. Vstupné je 50 Kč.

Na sobotu 12. března od 10.00 do 16.00 hodin je připravena Tvůrčí dílna pro děti a mládež s názvem Loutkové divadélko. Děti si vyrobí papírové loutky a kulisy pod vedením lektora. Následně si zahrají v improvizovaném divadélku. Materiál a pomůcky poskytuje organizátor zdarma. Vytvořené výrobky si děti odnášejí s sebou.

Výtvarná dílna „Loutkové divadélko” je první z pravidelných sobotních programů „ARTík ke kafíčku”, pořádaných v klubové kavárně Art Centra Galerie 4.