Po půl roce je Free Fler Market opět v Chebu

Výtvarné dílny, prodej originálních výrobků, relaxační program, módní přehlídka nebo hospicový bazárek. To je jen část z programu, který je připravený pro návštěvníky Free Fler Marketu. Akce se uskuteční od pátku 20. do soboty 21. listopadu v Kulturním centrum Svoboda v Chebu. A protože se jedná již o tradiční událost, zeptali jsme se na jedné ze spoluorganizátorek Lenky Kremové na podrobnosti a novinky.

Je připravená pro návštěvníky nějaká novinka?

Novinkou na Free Fler Marketu jsou dvě módní přehlídky. V pátek se návštěvníci mohou těšit na módní přehlídku brýlí, která začne v 17 hodin. Na sobotu je připravená módní přehlídka „Oděvní Tvorba“ žáků ZUŠ Járy Cimrmana z Františkových Lázní, její začátek je přesně ve čtrnáct hodin.  Další novinkou je také Hospicový bazárek, který příchozí najdou na balkóně kulturního centra.

Co čeká návštěvníky na výtvarných dílnách?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Budeme jako již tradičně smaltovat, vyrábět mýdla a svíčky, ale třeba také tkát polštářky i kabelky. Budou se vyrábět šperky z PETek, z korálků, ale začneme se připravovat i na Vánoce -v dílnách si děti i dospěláci mohou vyrobit vánoční ozdoby, zkompletovat keramického anděla…

Akce má i dobročinnou stránku…

Free Fler Market nezapomíná ani na potřebné ve svém okolí, a tak je již zvykem, že každý ročník se v rámci svého programu snaží podpořit některou z místních neziskových organizací. Tentokrát jí bude Hospic sv. Jiří v Chebu, který zde uspořádá svůj hospicový bazárek. Dalším tradičním dobročinným aktem většiny prezentujících na Free Fler Marketu je zvyk darovat jeden ze svých výrobků k prodeji na podporu Útulku pro psy v Horní Hraničné u Chebu. Návštěvníci tak koupí nějakého kousku udělají radost nejen sobě, ale i těm, kteří aktuálně podporu potřebují.

 

Ohlédnutí za minulými ročníky zde:

Ohlédnutí za minulými ročníky zde:

a malá na web Fler