Hasiči vyjížděli k nehodám Bouralo se i na železničním přejezdu

Čtyři dopravní nehody, tři zraněné osoby. Taková je bilance ze silnic z pohledu hasičů během pondělí 11. listopadu. Nehody se staly u Kraslic, Žlutic, Čichalova a Josefova. Od úterního rána v kraji vydatně sněží, je zhoršená sjízdnost téměř všech komunikací.

V úterý 12. ledna vyjížděli k například k nehodě na železničním přejezdu v Božíčanech na Karlovarsku, kde se vlak srazil s osobním autem. Událost se naštěstí obešla bez zranění. Odpoledne došlo také nehodě ve Velké Hleďsebi.  Také zde bez zranění.

 Za volant usedla bez řidičského oprávnění a posilněna alkoholem

V pondělí  11. ledna 2021 po třetí hodině odpolední došlo na silnici v katastru obce Čichalov ve směru na Karlovy Vary k dopravní nehodě. „Osmadvacetiletá řidička vozidla Škoda před místní čerpací stanici měla nejprve s vozidlem najet na pravou krajnici a ve snaze se vrátit zpět do jízdního pruhu měla dostat smyk.  Následně havarovala v příkopu, kde se s automobilem převrátila na střechu. Při dopravní nehodě žena utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici. Na výzvu policistů se žena podrobila orientační dechové zkoušce, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,14 promile alkoholu,“ informovala policejní mluvčí Eva Valtová. Následnou lustrací bylo navíc zjištěno, že žena měla usednout za volant i přesto, že nevlastní řidičské oprávnění.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ je nadále v šetření dopravních policistů.

Zdroj HZS Karlovarského kraje a Policie ČR