Na vrchu Háj bude sláva. Chystají se Česko-bavorské slavnosti

Česko-bavorské slavnosti, tradice a současnost, je název jedné z největších akcí na Ašsku, která o víkendu nabídne pestrý program. Vrch Háj v Aši ožije v sobotu 17. srpna hudbou různých žánrů, dobrým jídlem i dětskými atrakcemi.

Třetí sobota v měsíci srpnu je i letos vyhrazena největší a nejnákladnější kulturní a společenské akci na Ašsku. Letos pod názvem Česko – bavorské slavnosti, tradice a současnost.

Program zahájí slavnostní průvod, do kterého jsou zváni všichni občané, spolky i oddíly. Vyjde se ve 12.45 hodin od Goetha a průvod půjde ulicí Moravskou, Dlouhou až na vrch Háj. Občerstvení účastníků průvodu zajištěno.

Ve 14 hodin vypukne samotný program na velkém pódiu. Nejdříve se představí dechové orchestry z partnerských měst (Selb, Markbreit). Následovat bude vystoupení Naďi Urbánkové a kapely Bokomara. Vrchol večera obstará Honza Křížek (Sluneční hrob, Ej padá, padá rosenka) a Ewa Farna. Závěr bude patřit kapele Lucie revival a dorazí to již tradičně DJ Čočkin.

Připraveny budou dětské atrakce, bohaté občerstvení, pivo různých pivovarů, velkoplošná obrazovka, v jurtě mongolské speciality a mnoho dalšího.