Ze strachu před agresorem se žena schovala do skříně

Velký strach měla žena před agresivním mužem z Karlových Varů, který prý místo zazvonění vykopl dveře od bytu. Ze strachu se schovala do skříně. Pak už mělo začít peklo. Násilník měl ženě vyhrožovat a mlátit ji. V případě prokázání viny hrozí muži až tříletý trest odnětí svobody.

Ve zkráceném přípravném řízení řeší policisté z Karlových Varů místního dvaatřicetiletého muže. Ten je podezřelý ze spáchání přečinů porušování domovní svobody, nebezpečného vyhrožování a ublížení na zdraví.

„Podezřelý muž měl ve čtvrtek 21. února v ranních hodinách vykopnout vstupní dveře do bytu v Karlových Varech a celý ho prohledat,“ informovala policejní mluvčí Kateřina Böhmová. „V jedné ze skříní našel ženu, která se tam před ním ze strachu schovávala. Muž měl velmi hrubým způsobem ženu vytáhnout ze skříně, smýkat s ní a vyhrožovat újmou na zdraví jí i osobám jím blízkým.  Ženu měl navíc fyzicky napadnout kopy a opakovanými údery pěstí do obličeje, čímž jí měl způsobit zranění, která si vyžádala lékařské ošetření,“ dodala.