Cheb o víkendu vyhrál zaslouženě

V sobotu (27.10) se hrálo 5. kolo hokejové ligy, ve kterém se střetli hokejisté HC Stadion Cheb a HC Baník Sokolov B. Souboj skončil vítězně pro domácí za stavu 3:0.

Cheb hokej Adél 1Více fotografií ze zápasu zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4739046

Zápas se zdál na první pohled vyrovnaný. Trenér chebského týmu k tomu uvádí: „Do utkání jsme nastoupili v silně okleštěné sestavě, kdy jsme byli nuceni do útoku nasadit dva obránce a zároveň se zkušenostmi z ne příliš povedeného utkání s Domažlicemi. Hráči si uvědomili, že se hokej hraje v pěti hráčích dopředu a v pěti hráčích dozadu. Po celé utkání jsme hráli celoplošný zodpovědný hokej a dle mého názoru jsme zaslouženě zvítězili.“

Gólu se diváci dočkali až ve druhé třetině, která také přinesla nejvíce branek. A to celkem dvě a obě na straně hostů. Zasloužili se o ně hráči Hlavatý a Sůs. O obě asistence se postaral Šafařík. Hráči Chebu tak odcházeli do kabiny s ještě větším odhodláním na výhru.

Třetí třetina byla nejostřejší, došlo i ke zranění na straně domácích. Poslední gól vstřelil Bečvář, kterému asistoval nejlepší střelec týmu Račanský. Domácí se radovali z výhry a potvrdili tak připravenost i za ztížených podmínek.

Cheb hokej Adél 2Více fotografií ze zápasu zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4739046

Trenér Sokolova Ivan Říha nám také poskytl několik slov k zápasu. „Vysoká absence našich hráčů zapříčinila, že s námi do Chebu odjelo i 5 hráčů juniorského věku, kteří v této sezóně hrají dospělý hokej poprvé ve své kariéře. Právě náš nedostatek zkušeností a natrénovannost domácího týmu přispěla k vítězství Chebu, informoval.“

                               HC Stadion Cheb    3:0    HC Baník Sokolov B

                                                           (0:0,2:0,1:0)

Sestava domácích:

Brankáři: Pokuta,Vrána

Obránci: Beer,Strýček,Truhlář,Kalla sen.,Gabriel

Útočníci: Sůs,Račanský, Bečvář, Hlavatý, Šafařík,Vápeník,Stynkler st.,Kalla jun.,Stynkler ml.

Sestava hostů:

Brankář: Frček

Obránci: Kellner,Jiroušek,Koco,Veverka,Bodnár

Útočníci:Říha,Patier,Lisý,Petrov,Hafijanič,Pfister,Fečo,Šneberk,Salajka

Cheb má zatím za sebou čtyři výhry a pouze jednu prohru, a tím se dostává na druhé místo tabulky. Další zápas se odehraje v sobotu 3. listopadu v 16:30. Cheb bude doma hostit Mariánské lázně.

Vstupné bude stát 30 korunpro dospělé, děti a senioři zdarma.

Adél