Bodyzorbing, to je zábava, která má koule

Relaxace, odpočinek a zábava, to je bodyzorbing. Hra, která si nachází stále více příznivců, bez ohledu na věkové kategorie. Do nafouknuté koule je tělo hráče připoutáno, nohy zůstávají volné. Takhle se dají hrát různé hry, například fotbal, sumo, wrestling nebo různé druhy soubojů, které je možné pořádat zápasy v tělocvičnách nebo na trávnících. Více o bodyzorbinku prozradili majitelé firmy Míšovo koule, Jaromír Knechtl a Michal Dojáček.ž Míšovo koule 1

Co to vlastně znamená Bodyzorbing?
Michal: Bodyzorbing je světový fenomén, zábava a sport.  Je to tuky spalující a nohy posilující činnost. Bodyzorbing je nafouknutá koule o průměru 1,5 metru a hmotnosti téměř 9 kilogramů, na vašem těle a jste to vy, ve snaze porazit protihráče v jedné z připravených her. Je to něco, co tu dosud nebylo!

Kde tahle zábava vznikla?
Míra: Tuším, že ve Velké Británii, ale jistě to nevím. Co vím jistě je to, že v České republice, a především na západě Čech, se rozšíří právě díky naším koulím

Pro koho je hra určená a kde se dá hrát?
Michal: Pro všechny, co mají ruce, nohy a mají rádi zábavu. Často si lidé koule půjčují na rozlučky se svobodou, ale také přímo na svatby, na firemní akce, na přátelské turnaje mezi přáteli… Venku i uvnitř. Na trávníku, na umělém trávníku, na jemném písku, na sněhu, v tělocvičně. Velikost plochy záleží na počtu koulí, které budou ve hře a také na tom, jaké hry si zvolíte. Plochu si vždy musím ale zkontrolovat, aby se koulím nic nestalo.

Za jakých podmínek lze bodyzorbing zapůjčit?
Míra: Především půjčit, nabízíme několik druhů pronájmů s naší i bez naší asistence. Jedné firmě jsme koule dokonce půjčili na několik dní na zahraniční dovolenou, kde pořádali svůj teambuilding. V takové firmě bychom také rádi pracovali.

Co vše k tomu potřebuji?
Míra: Tenisky, bílé tílko, červené šortky, dobrou náladu, načesané kotlety a potítka na ruce (smích).  Vážně se zapotíte a pobavíte.ž Míšovo koule 2

Jak vás napadlo s půjčováním začít?
Michal: Napadlo to mě, závodně hraji fotbal, a tak se mi to asi přirozeně spojilo.
Chtěl jsem přivést nový druh zábavy do našeho kraje.
Míru jsem externě požádal o reklamu a po nespočtu schůzek, které jsme spolu měli, z toho vyplynula spolupráce na plný úvazek.

Pořádají se také nějaké soutěže?
Michal: Například jedna parta lidí si u nás koule půjčuje už třetím rokem na své vlastní turnaje, které jsou rok od roku větší a plné různých disciplín, cen a zábavy.
Jinak se s koulemi dá pořádat spoustu her – fotbal, sumo, wrestling, Král… Vše najdete na našich webových stránkách.

www.misovokoule.cz
Naše vlastní video: https://www.youtube.com/watch?v=MOZAe_MDxXw

https://www.facebook.com/misovokoule/