Na plovárně Dřenice vypukne Den s Balanc

Pro všechny, kteří chtějí strávit sobotní odpoledne a večer aktivně, je připraven program Den s Balanc a Latino párty. Akce, kterou organizuje centrum Balanc, se bude konat na plovárně Dřenice nedaleko Chebu v sobotu 5. srpna od 16 hodin. Pro návštěvníky je připraven pestrý program plný pohybu a zábavy, ve kterém nebude chybět například ukázka Acro jógy, tanec ve stylu afra, salsa i bachata.ž Balanc 1

Foto: Balanc

„Už od 16 hodin budou probíhat hodiny jógy pro dospělé a děti ve věku šest až deset let. Každá z lekcí bude bude probíhat odděleně. Předvedeme také ukázky Acro jógy a v 18 hodin si zatančíme v Rytmu afra, stylu,“ uvedla Jindra Steinke z centra Balanc. Africký tanec je kolébka všech tanců, vychází z přirozených pohybů těla a tančit ho můžou jak ženy, tak muži, každý tančí sám za sebe. „V 18.45 hodin začne lekce Karibského mixu solo – v tomto názvu se skrývá hned několik tanců. My si zatančíme salsu a bachatu, a to solově, bez partnera. Párové karibské tance přijdou na řadu od osmé večer, kdy se i začátečníci v minilekcích mohou do tajů těchto tanců dostat,“ doplnila.

Zábava s tancem je tak plánovaná do půlnoci a na návštěvníky čeká občerstvení a nápoje na  baru provozovatele koupaliště Dřenice.

Program:

16 – 17. hodin Jóga s Danou a dětská jóga de Simčou

17 – 17.30 ukázka Acro jógy

18 – 18.30 ukázkové lekce v rytmu afra s Janou

18.45 – 19.15 ukázkové lekce Karibského mixu solo s Marouenem

20 hod. Latino párty – Denis, Marouen a Zdeňkaž balanc 2