Policisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke zranění chodkyně

Karlovarští  policisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke zranění chodkyně. Událost se stala ve čtvrtek 10. října kolem půl sedmé hodiny večerní v Karlových Varech. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto: Policie ČR

„K nehodě mělo dojít tak, že řidič osobního vozidla značky Toyota jedoucí ulicí Bezručova ve směru do ulice Na Vyhlídce, měl po projetí kruhového objezdu ohrozit chodkyni, která přecházela pozemní komunikaci po přechodu pro chodce z levé strany. Došlo ke střetu osobního vozidla a chodkyně, která po nárazu spadla na vozidlo a poté na zem,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Chodkyně utrpěla zranění, se kterými byla Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice.

Policisté u řidiče osobního vozidla a u chodkyně provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla s negativním výsledkem.

„Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158, doplnil mluvčí.