Pomozte při pátrání! Pohřešuje se šestasedmdesátiletý muž, který se ztratil při hledání hub

Aktualizováno: Dobrou zprávu zveřejnili policisté na síti X. Pátrací akce v Třebeni na Chebsku po 76letém seniorovi dopadla úspěšně. Muž byl nalezen a s podchlazením předán do rukou záchranářům.

Chebští kriminalisté v současné době pátrají po pohřešovaném 76letém muži, který je silnější postavy, měří přibližně 178 centimetrů a má delší vlnité vlasy šedé barvy. Pohřešování muže nahlásila jeho žena s tím, že byli společně v dopoledních hodinách na houbách u Třebeně na Chebsku, kde se muž v lese ztratil. V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Více informací k pohřešovanému muži ZDE (v případě, že odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena.

Ilustrační foto

„Pohřešování muže nahlásila jeho žena s tím, že byli společně v dopoledních hodinách na houbách u Třebeně na Chebsku, kde se muž v lese ztratil. Muž netrpí žádnou nemocí a nebere ani žádné léky. Naposledy měl na sobě černé tepláky a bundu zelené barvy s červeným pruhem. V současné době probíhá v místě, kde byl muž houbařit, pátrací akce. Na místě je i vrtulník s termovizí, dosud s negativním výsledkem,“ uvedla policejní mluvčí Zuzana Churaňová.