Policisté pátrají po hledaných osobách

Sokolovští kriminalisté pátrají po hledaném osmadvacetiletém muži, který je přibližně 175 centimetrům vysoké postavy, má krátké hnědé vlasy a modré oči. Chebští kriminalisté pátrají po hledaném dvaatřicetiletém muži, který je přibližně 190 centimetrů vysoké střední postavy, má krátké hnědé vlasy a modré oči. V případě jakýchkoliv informací k hledaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Ilustrační foto

Na jmenovaného osmadvacetiletého muže byl vydán okresním státním zastupitelstvím v Karlových Varech souhlas se zadržením osoby ve věci podvodu a úvěrového podvodu. Dále bylo na hledaného vydáno Okresním soudem v Karlových Varech pátrání po pobytu ve věci úvěrového podvodu,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek.

Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

„Na jmenovaného dvaatřicetiletého muže, vydal Okresní soud v Chebu příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Dále na hledaného muže vydal Okresní soud v Chebu příkaz k zatčení ve věci těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ sdělil mluvčí.

Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).