Na výstavě bylo k vidění několik stovek sukulentů a kaktusů  

Chlupaté, ostnaté, hladké i kvetoucí kaktusy , ale také sukulenty byly k vidění ve františkolázeňské dvoraně Glauberových pramenů. Návštěvníci mohli obdivovat přibližně tři stovky zajímavých exemplářů, z nichž některé jsou staré i desítky let. Výstavu, která se uskutečnila o uplynulém víkendu, uspořádala Společnost pěstitelů kaktusů a sukulentů Sokolov.

Společnosti pěstitelů kaktusů a sukulentů Sokolov byla založena již v roce 1961. Sdružuje zájemce a pěstitele, kteří si oblíbili kaktusy a sukulenty, popř. jiné exotické rostliny. Společnost pořádá pravidelné výstavy po celém regionu. Ten, kdo výstavu ve dvoraně Glauberových pramenů nestihl, bude mít možnost kaktusy i sukulenty zhlédnout v září v Domě dětí Sova.

Na otázku, co by měl udělat ten, který by se chtěl stát čelen spolku pěstitelů kaktusů, odpověděla Dorottya Balazs z Františkových Lázní : „Stačí se přihlásit do našeho spolku, který funguje v Sokolově, adresa je  https://www.spks-sokolov.cz/ . Setkáváme se každý měsíc a vyměňujeme zajímavosti a informace o kaktusech a sukulentech.