Policisté pátrají po svědcích dvou dopravních nehod

Policisté pátrají po svědcích dvou dopravních nehod, které se staly v Karlových Varech. Při první z nehod došlo ke střetu chodkyně s cyklistou. U druhé události došlo ke střetu chodce s autobusem. Informace k oběma dopravním nehodám, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit na linku 158 nebo policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto: Policie ČR

Dopravní nehoda cyklisty a chodce

„Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 30. června letošního roku krátce před desátou hodinou ranní v Karlových Varech v T. G. Masaryka. Mělo zde dojít ke střetu cyklisty s chodkyní,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek.

Policisté žádají případné svědky, kteří by mohli cyklistu poznat či přímo samotného cyklistu, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Karlovy Vary, Rolavská 386/4, Karlovy Vary – Stará Role nebo na tel. 974 366 427, 974 366 408, či na linku 158 a tím přispěli k objasnění této události.

Foto: Policie ČR

Dopravní nehoda autobusu a chodce

Karlovarští dopravní policisté dále pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 5. září letošního roku krátce před sedmou hodinnou ranní v Karlových Varech na křižovatce ul. Dr. Janatky a ul. Západní. Na přechodu pro chodce zde mělo dojít ke střetu autobusu a chodce.

„I tu této nehody policisté žádají případné svědky, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Karlovy Vary, Rolavská 386/4, Karlovy Vary – Stará Role nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ doplnil mluvčí.