Na kolonádě se představí vinaři z Čech a Moravy

Fanouškům dobrého vína se na  4.ročníku Festivalu vína představí 18 pečlivě vybraných vinařství z Čech a Moravy. Akce se uskuteční v sobotu 27. srpna od 12 do 22 hodin na mariánskolázeňské kolonádě.

Ilustrační foto Pixabay

Kromě stálic Českých festivalů vína, jakými jsou např. mutěnické Modré vinařství, čejkovické Vinařství Konečný, poddvorovské Vinařství Gertner či mikulovské Vinařství Rauš se svým nepřehlédnutelným sommelierem Lukášem Polišenským, se potkáte i se zcela novými vinaři. Celková nabídka bude velice pestrá, od lehkých ročníkových vín, přes perlivá a růžová vína, až po mohutná vína z francouzských sudů či vína vyrobená speciálními technologiemi.

Součástí akce bude food zóna s nabídkou špičkových tapas, kvalitních sýrů a uzenin, originálních škvarkových tyčinek či sladkých zákusků a také zajímavý doprovodný program. Odpoledne zahraje Cimbálová muzika Majerán a večer pak A.S. Band Aliho Siládiho. Programem vás budou provázet moderátor Luděk Holý a sommelier Filip Jasinský.

Vstupné na akci bude zdarma. Víno se bude nalévat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení přímo na místě za 100 Kč.