Kdo uvažuje o práci u policie, může si vyzkoušet fyzické testy nanečisto

Kdo uvažuje o práci u policie, může si vyzkoušet fyzické testy nanečisto. Akce se koná 5. dubna v 8 hodin v tělocvičně Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje v Karlových Varech, Závodní 386/100. Co s sebou? Sportovní oblečení, obuv do tělocvičny, obuv na běhání venku, pití a hlavně dobrou náladu.

Ilustrační foto: Policie ČR

Proč se stát policistou?

„Práce u Policie ČR je zajímavá a nabízí uplatnění v různých složkách. Pokud uvažujete o práci u policie, podívejte se na tyto webové stránky https://www.policie.cz/clanek/hledame-prave-tebe-37268.aspx, kde se dozvíte vše o náboru, kontakty na personalisty, jaké jsou požadavky pro přijetí a co vše nabízíme,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Pešková.

Konkrétní informace pro uchazeče nalezneš ZDE – https://www.policie.cz/clanek/informace-pro-uchazece.aspx  Zde je možnost prohlédnutí ukázkového videa-  konkrétních cviků, které obsahují fyzické testy a také si pročíst bodování jednotlivých cviků.

Svou účast registrujte na tel. 702 156 585 nebo e-mailu: krpk.nabor@pcr.cz, ať víme, s kým můžeme počítat.

„Nově nastupujícím policistům nabízíme benefity, jako například 110 000 korun náborový příspěvek, šest týdnů dovolené, kratší délka základní doby služby (37,5 hod/týden), široké možnosti kariérního růstu a jistotu zvyšování služebního příjmu,“ informovala Kateřina Pešková. „Dále je to příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, příspěvek na dovolenou ve výši 13 000 korun, po patnácti letech služby má policista nárok na dvoutýdenní ozdravný pobyt a doživotní výsluhový příspěvek,“ doplnila.